Surgetest

SVG file
VDP industries

De surgetest is de meest aangewezen test om de staat van de wikkelingen in een elektromotor te evalueren. Indien actie nodig is, kunnen we deze tijdig inplannen zodat uw machines maximaal beschikbaar blijven.

 

We voeren de surgetest standaard uit bij elke herstelling in onze werkplaats, maar ook on-site.

Wat is een surgetest? 

Een surgetest heeft als doel eventuele schade aan de isolatie van de wikkelingen te identificeren. Bij deze test wordt de conditie van de wikkelingen gemeten zonder demontage van de elektromotor. Efficiënt, betrouwbaar en snel dus.

Surgetest door ervaren partner 

Een surge-test draagt bij tot de maximale inzetbaarheid van machines met een elektromotor. Deze test wordt daarom uitgevoerd op alle elektromotoren die in onze werkplaats binnenkomen. Bij twijfel over de toestand van een wikkeling in een motor komen onze ervaren technici ook ter plaatse om met ons mobiel toestel een surge-test uit te voeren.

Na elke interventie wordt een duidelijk verslag gemaakt met daarin ons advies rond de te ondernemen acties bij schade aan de wikkeling.

Surgetest in
onze werkplaats
of on-site?
 

Twijfel aan de staat van de wikkelingen van uw elektromotoren? Kies voor een surge-test uitgevoerd door onze ervaren technici.

Logo