Power quality analyse

SVG file
E2S

Een gezond machinepark begint bij een gezonde voedingsspanning. E2S monitort daarom de kwaliteit van de voedingsspanning op twee manieren: door de installatie van een permanente monitor of door een (periodieke) rondgang.

Wat is een PQ analyse? 

Een PQ Analyse of Power Quality Analyse biedt inzicht in de kwaliteit van de voedingsspanning.

Die voedingsspanning heeft namelijk een rechtstreekse impact op de levensduur van alle aangesloten componenten. Zo kunnen spanningsschommelingen, spanningsonbalans, harmonische vervorming of frequentievariaties de aanleiding zijn voor een vroegtijdige uitval van gevoelige componenten in de schakelkast en zelfs van elektromotoren.

Image

Langere levensdoor door monitoring voedingsspanning 

Door de power quality te monitoren, dragen we bij tot een langere levensduur van uw machines. We installeren ofwel een permanente voedingsspanningsmonitor, ofwel doen we op periodieke basis een rondgang met onze FLUKE 438-II analyzer.



De uitkomst van deze power quality analyse gieten we in een gedetailleerd rapport, waarna we samen de vervolgstappen bekijken.

Power quality analyse door een ervaren partner? 

Via een Power Quality analyse monitoren we de kwaliteit van de voedingsspanning. Zo dragen wij bij aan een gezond machinepark. Meer weten?

Logo