Image

Nieuws bij VDP Industries

Met trots kunnen we zeggen dat VDP Industries sinds kort het EASA certificaat behaald heeft, wij behoren nu tot één van de 153 bedrijven in de wereld die dit certificaat mogen dragen.

Dit betekent dat wij met succes hebben aangetoond dat wij elektromechanische reparaties aan AC-elektromotoren consistent volgens de EASA-voorschriften uitvoeren waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid behouden of verbeterd worden.

Om het in de woorden van Linda Raynes (EASA President & CEO) te zeggen: "Deze prestatie van VDP Industries bevestigt haar drang naar uitmuntendheid".

EASA is een internationale organisatie van meer dan 1.700 servicebedrijven in bijna 70 landen, alle actief in de verkoop van en het onderhoud op industriële elektromotoren en aanverwante roterende apparaten zoals generatoren, pompen, ventilatoren, compressoren, tandwielkasten en blowers. Via vele technische en educatieve programma's biedt EASA de leden een middel om op de hoogte te blijven van materialen, apparatuur, beste praktijken en de nieuwste technologieën. VDP Industries is actief lid van deze organisatie.

Nood aan ondersteuning? Overleg met een Master!  

Neem contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs.

Logo